Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

✅ Банята е едно от най-прекрасните кътчета в един дом ✅. Обзавежда се веднъж и изборът на всяка мебел, както и допълнителен аксесоар, трябва да е изключително прецизен. Без значение дали разполагате с баня с по-малки размери, или с повече пространство, могат да се изготвят множество различни проекти според индивидуалните предпочитания на всеки клиент.

луксозни мебели за баня

Луксозните мебели за баня са сред най-предпочитаните от клиентите, защото могат да допринесат за създаване на истински шедьовър в мокрото помещение.

луксозни мебели за баня

Какво трябва да имате предвид при обзавеждането на вашата баня?

  • Общата концепция – за предпочитане е всеки клиент да има поне бегла представа за начина, по който желае да изглежда банята в жилището му. Така професионалният екип на Емакс ще ви насочи много по-лесно, като ви предложи най-доброто решение според бюджета и изискванията ви. Разгледайте различни бани в интернет, с различен декор и цвят, за да се ориентирате по-лесно
  • Правилно съчетание на плочките с мебелите за баня – първо, трябва да се насочите към цветовите гами и вида на плочките. След това изборът на мебели ще бъде много по-лесен. Имайте предвид само, че, ако си мечтаете за луксозни серии мебели за баня (което е най-модерното в момента), трябва и плочките да съответстват на този дизайн
  • Допълнителните аксесоари – те са финалните щрихи на една баня, но изобщо не са за пренебрегване. В случай, че заложите на бутикови ПВЦ шкафове за баня, то и смесителите, държачите, сапунерката и всички други допълнителните декоративни елементи трябва да бъдат в същия изтънчен вид.

луксозни мебели за баня

Защо луксозни мебели за баня?

Навсякъде, онлайн и в специализирани физически магазини ще срещнете обзавеждане за баня в огромно разнообразие. Вариациите са много, но несъмнено луксозните мебели придават уникален и изключително очарователен вид на мокрото помещение. Разбира се, всеки клиент има индивидуално предпочитание, но ние от Eмакс ви гарантираме, че ще останете доволни, ако предпочете нашите луксозни мебели за баня.

Те са изключителни на външен вид, 100% водоустойчиви на влага и могат да бъдат  в изчистен дизайн, с различни орнаменти, с дървесен вид, в ретро стил и други. Може да ги разгледате в нашия сайт или да дойдете при нас на място. Качеството е без компромис! Избирайки “луксозни мебели за баня”, всеки посетител на вашата баня ще остане очарован от перфектния вид, а цялото ви семейство ще й се наслаждава дълги години.

Луксозни шкафове за баня ПВЦ

Видовете луксозни мебели за баня са:

  • Горен шкаф
  • Долен шкаф
  • Шкаф с мивка
  • Колона за баня
  • Комплекти от горен и долен шкаф

Всеки един от предложените модели ПВЦ шкафове за баня би могъл да се достави в цялата страна, както и има опция за индивидуална поръчка по размери на клиента. Изработени са от висококачествен ПВЦ материал, а вратичките са с изключително плавно затваряне. Освен изключителния дизайн, те са практични – могат да се съхраняват много принадлежности (кърпи, козметика за баня, някои препарати и други), като нищо не е изложено на показ и на влага.

Изборът на луксозни мебели за баня си заслужава. Защото ремонтът в банята не е ежедневие, но след това се посещава всеки ден! Подарете на вас и вашето семейство истински релакс и наслада, докато си взимате душ или вана. Превърнете дома си в едно уникално място, което сами ще гледате с възхищение!

Вижте всички модели ПВЦ шкафове за баня ⇒ ТУК!

луксозни мебели за баня варна

луксозни шкафове за баня

Луксозни шкафове за баня

Финишно покритие Финишното покритие, което използваме при луксозни мебели за баня са двукомпонентни бои на полиуретанова основа на италианската марка Renner, световен лидер в сферата на производство на финишни покрития.
Плотове от естествен и технически камък Повечето луксозни шкафове за баня са оборудвани с плот от естествен или технически камък. Видове естествен камък – мрамор, гранит, оникс, гнайс, травертин, варови, сиена, лабрадор и др.
Луксозни мебели за баня – Мивки Мивките които използваме са с отлично изпълнение на отливката и финишното покритие – глазура. Използваме помощта на лидерите в производството на мивки Ideal Standard, Turkuaz Seramik, Roca.
Осветление Горните шкафове за баня са оборудвани с осветление лед лента позиционирана в канал на 12 волта напрежение.
Огледала Огледалата, които използваме при луксозни мебели за баня са висококачествени на водещия производител в България – Диамант-90 Р

 

Често задавани въпроси

Защо да изберем луксозни мебели за баня?

Луксозните мебели за баня са за личности, който не се примирява със стандартното, което се предлага на пазара. Хора, за които е важно различните елементи от интериорния дизайн в жилището да провокират приятни емоции като вдъхновение, възхищение, завършеност, магнетизъм, уют и други.

Какви са видовете луксозни мебели за баня?

Най-общо луксозните мебели за баня се делят на такива с класически и с модерен дизайн. Класическите шкафове съдържат форми заимствани от стиловете в изкуството като Ар деко, Ар нуво, Барок, Готика, Рококо и др. Модерните мебели за баня се характеризират с опростен фин дизайн и линии заимствани от модерните течения в изкуството като Футуризъм, Минимализъм, Постмодернизъм и др.

Какво прави един шкаф за баня луксозен?

Въпрос, който е относителен за всеки човек. Елементите, които правят един шкаф за баня луксозен могат да бъдат различни. Най-общо може би това, което прави шкафа за баня луксозен е да има нещо, което е повече от обикновеното. Било то много сложна изработка със сложни детайли, които са оформени ръчно или пък минималистичен стил при, който се набляга на прости форми и изпипано до съвършено финишно покритие.

Ръчно ли се изработват луксозните шкафове за баня?

Ние изработваме всички шкафове за баня ръчно. Всички фрезовани детайли се обработват ръчно. Също така се правят отливки на различни елементи от шкафовете като крака, дръжки, орнаменти, колони и др. Всички връзки между отделните елементи на шкафа се китосват и грундират преди боядисването за да може да не се виждат фуги и цепнатини. Шкафовете, които изработваме са монолитно цяло, а не отделни части, които след това допълнително трябва да се сглобяват от клиента.


EMAX