Мебели за баня София ПВЦ – как да направим най-добрият избор

Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мебели за баня София ПВЦ

Подреждането на банята в къща и апартамент не е лесна задача дори за опитни дизайнери. Мебелите за баня трябва да отговарят на много критерии – това са безопасност и издръжливост, влагоустойчивост и стил, а също така трябва да вземете предвид цвета и материала на изработка. Може да бъде доста трудно да се направи покупка на необходимите рафтове, колони и шкафчета, особено предвид малката площ на баните.

луксозни мебели за баня София

Мебели за баня София –основни критерии за избор

Има огромно разнообразие –  свободно стоящи интериорни елементи или пък окачени, а на какво да обърнете внимание преди всичко зависи от площта на стаята. Купуването на комплект мебели очевидно е печеливша опция пред отделните шкафове и рафтове, защото не е нужно да съчетавате цвета и стила на изпълнение – в комплекта всичко е това е предвидено предварително.

комплект за баня София

Мебелите за баня се изработват от различни материали. Дъното на рафтовете трябва е здраво, за да могат да се поставят и тежки неща.

Критерии за избор на мебели за баня

Устойчивост на влага. Не всички материали са в състояние да издържат на температурни промени и изпаряване на пара, които се натрупват в помещението след водните процедури.

мебели за баня по поръчка София

Компактност. Дори за големи бани се нуждаете от най-ергономичните мебели, които няма да заемат цялото свободно пространство. За малките стаи индикаторът за компактност е много важен, защото трябва да осигурите седем места за съхранение, ано в същото време да оставите свободно преминаването към мивката, банята и тоалетната чиния.

шкаф за баня по поръчка София

Функционалност. В магазините можете да намерите много модели мебели, които изпълняват няколко задачи. Например, шкаф над мивката с огледални врати. Такава мебел е в състояние да освободи малко място по стените за рафтове.

Шкаф с огледало София

Дизайн. Не малко значение има в какъв цвят и стил ще бъдат изработени мебелите. Когато избирате мебели за баня София, си струва да вземете предвид декорацията на стените и подовете, дизайнерското решение на материалите, така че интериорните елементи да съответстват на общата идея за дизайна на стаята.

мебели за баня по поръчка софия, пловдив, варна, бургас

Производителите на мебели за баня днес ни радват с огромен брой модели шкафове, рафтове и други аксесоари. Те правят компактни комплекти, които са оборудвани с два или три елемента и опции за големи помещения. Изборът на мебели за баня е ограничен само от площта и стиловото решение в помещението.

 


EMAX