Мебели за баня София – съвети за избор на шкаф с мивка

Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Ако се интересувате от покупка на мебели за баня София, сега ще разгледаме какви възможности предлага пазарът и как да се ориентирате в предлаганото разнообразие.

мебели за баня софия

И така, какво трябва да имате предвид при избора на мебели за баня? На първо място, вашите нужди. Задайте си няколко въпроса:

В какви обеми планирате да съхранявате запаси от хигиенна козметика, домакински химикали, аксесоари за баня в банята?

Какъв размер огледало е подходящо за вас?

Искате ли да държите продуктите за лична хигиена (четки за зъби, туби с паста за зъби, принадлежности за бръснене и т.н.) на видно място или предпочитате да ги скриете?

Размерът и конфигурацията на банята позволяват ли използването на пълноразмерни шкафове и колони или ще трябва да се ограничите до един или два висящи шкафа?

Имате ли свободна стена в банята, достатъчно голяма, за да поберете шкаф с плот и вграден умивалник покрай нея?

Въз основа на тези въпроси може да изберете комплект за баня или да завършите обзавеждането от отделни елементи.

комплект мебели за баня

Мебели за баня София – какво да включим в декора на банята?

Днес банята във всеки дом може да бъде коренно различна от другите.

Шкаф с мивка – неизменна част от всяка баня

Шкаф с мивка за баня Елеганс

Шкафът с мивка може да играе ролята на шкаф за всякакви хигиенни дреболии, както и да изпълнява функцията на рафт за тоалетната. За малка баня тази опция е много удобна и ви позволява да използвате пространството възможно най-рационално. Има най-различни видове шкафове за баня, така че изборът едва ли ще ви затрудни.

шкаф мивка за баня

В просторна баня можете да инсталирате шкаф с обширен плот, в който да се вгради мивката. Тази повърхност обикновено функционира отлично и като тоалетка. Подобен дизайн понякога е решен с шкафове без мивка, а самия умивалник трябва да се закупи отделно.

пвц шкаф с мивка купа

Най-общо казано, съществуват два основни типа шкафове за баня: подови и висящи. И двата варианта могат да бъдат направени под формата на ъглов пиедестал. Така че, решението е ваше!


EMAX