Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

PVC шкаф за баня или шкаф от друг материал? Изборът на нови мебели за баня изглежда плашеща задача за много клиенти. Обликът и стилът са важни за вземането на решение, но и разходите са от съществено значение. Днес, бихте могли да срещнете много различни оферти за дизайн на банята – вариращи от 5000 до над 10000 лв. Средният живот на банята обаче е около 15-20 години, което означава, че най-оптималният избор би бил мебели за баня, които ще издържат този период.

PVC шкаф за баня

Затова наблегнете на материала на шкафчетата за баня. Той определя експлоатационният живот, т.е. дълготрайността му. Производителите изработват продукти за баня от няколко материала, но несъмнено, шкафчетата за баня от PVC имат най-много предимства.

PVC шкаф за баня

PVC шкафовете излизат за първи път на пазара преди много години, но днес са известни като най-търсените и достъпни продукти, с невероятен и разнообразен дизайн. Тяхната визия варира поради възможността за обработка на материала. С добавянето на орнаментика и някои допълнителни елементи, като дръжки в златисто, сребристо и т.н., могат да се постигнат уникални разработки.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ТУК!

Материалът PVC е водоустойчив, здрав и с възможност за промяна на цвета. Намира приложения в много производства, но масово се използва в производството на мебели за баня.

Различните модели в сайта на ЕМАКС могат да бъдат изработени в класическо бяло, както и в много други нюанси, боядисани с полиуретанови бои. Изобилието е голямо, което означава, че трябва да премислите добре, кaкъв цвят би подхождал на интериора ви. Положителното е, че дори да не ви паснат размерите, ние ще ви направим същия модел, но с желаните дължина и широчина.

Нашите продукти отговарят на всеки бюджет, без това да влияе на качеството. Въпреки рентабилността на PVC материала, привлекателната визия изпъква във всеки модел шкаф. Предлага на своите притежатели 100% водоустойчивост и гладка повърхност, която може да бъде оцветена в избран цвят. Вариации от дизайни – от съвсем традиционни и изчистени, до изглеждащи стилно и модерно.

Разгледайте намалените модели на PVC шкафчетата за баня в уебсайта на ЕМАКС, за да намерите още по-изгодна сделка. Там ще откриете комбинация от стилове, но с отстъпки. Важно е единствено размерите да съответстват на празното пространство в мокрото помещение, за да се сдобиете с желаната баня. Това е и нашата главна цел – доволни клиенти, с положителна обратна връзка.

Качество, разумни цени и изработка по поръчка на PVC мебели за баня

Всички наши шкафове за баня са изработени 100% от PVC и ги предлагаме на разумни цени.

Ние сме креативни в създаването на класически и модерни PVC шкафове за баня, залагаме на функционалност и уютна обстановка, защото домът е най-съкровеното място за човек. Нашата практика и дългогодишна лоялност на клиентите ни насърчава да творим все повече, за да създаваме това, от което имате нужда.

Очакваме ви! На разположение сме за реализирането на всеки ваш проект!


EMAX