Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Знаете ли, че едно от най-трудните помещения за обзавеждане е банята. Вие сблъсквали ли сте се с този проблем? Може би сте разгледали стотици модели на ПВЦ комплекти за баня, във всякакви стилове, и въпреки това не сте останали “пленени” от вида им.

Понякога дори и наемането на интериорен дизайнер не е толкова успешно. Защо ли? Може би всеки клиент очаква, рано или късно, да погледне шкафовете, които да му “прошепнат: купи ме”.

ПВЦ комплекти за баня – според размера на вашето мокро помещение

Вероятно сте достигнали сами до заключението, че размерът и разположението на банята ви са от ключово значение за поместването на каквито и да е шкафчета за баня, допълнителни аксесоари и удобства като вани и душкабини.

При избор на комплекти за баня, според размера и разположението на мокрото помещение, вариантите са следните:

  • за изключително малки и тесни бани – най-подходящите комплекти са долен и горен шкаф за баня с по-компактни размери. Въпреки по-оскъдната квадратура, може да обзаведете банята си по много красив начин
  • за бани с повече ъгли и чупки – някои наричат този тип бани “нестандартни”, но с правилния интериор могат да се постигнат невероятни резултати. Препоръчваме ви комплекти за баня от пвц – издръжливи са, а материалът подлежи на обработка – във всякакви форми и поставяне на различно покритие. Такъв пример са ъгловите шкафове за баня
  • за бани с по-голяма площ – в този случай можете да развихрите въображението си, както по отношение на цветовете, така и на детайлите. Добрата новина е, че ще имате място за мечтаната хидромасажна вана, за много закачалки, шкафове за скриване на бойлера, както и пълен комплект от мебели за баня – долен шкаф за баня, горен шкаф за баня и колона за баня. Интериорът на една голяма баня може да внесе красотата, луска и уюта в дома ви, но и да допринесе за функционалността, защото ще имате достатъчно място за съхранение на редица принадлежности

ПВЦ комплекти за баня от ЕМАКС – готови модели и комплекти мебели за баня по поръчка

Съчетанието на комплекта от мебели за баня е цяло изкуство – изисква нюх и внимание към детайлите. Като дългогодишни производители в мебелите за баня, ние, от ЕМАКС, ви предлагаме умело подбрани комплекти, които можете да разгледате в нашия уебсайт. Нашите предложения включват избор на шкафове от ПВЦ, подходящи за всякакви по размери бани.

Поради желанието да удовлетворим всяко изискване, ще видите изчистени дизайни в бял цвят, както и други с впечатляващи орнаменти. Не пропускайте също по-изтънчените цветове и модели на долен и горен шкаф, долен шкаф с мивка и горен шкаф с огледало, както и пълната гама от горен шкаф, долен шкаф и колони.

В случай, че нашите предложения не ви допадат на 100% или размерите не ви пасват, то разгледайте и останалите шкафове за баня или направете запитване за поръчка по индивидуален размер и дизайн.

ПВЦ комплектите за баня са най-доброто  решение, независимо от размера на вашата баня. Те са комплекс от практичност, разнообразие и уникален външен вид, които умеят да привличат погледи. Всичко това е възможно, ако изберете точния производител и доставчик на пвц шкафове за баня!

Бъдете разумни, но не правете компромиси с качеството и красотата в интериорното обзавеждане на вашия дом!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!!!


EMAX