Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Шкафовете за баня от ПВЦ са едни от най-търсените стоки в интернет.  Знаете ли, че според статистика за 2019 г. за вида на поръчваните стоки и услуги по интернет, стоките за дома (мебели, битови стоки, играчки) се нареждат на второ място, с 35,3%. Първото място печелят стоките от първа необходимост – храни, напитки и продукти за ежедневна нужда. Тази класация показва честата нужда от подмяна на някои мебели, както и покупката на нови имоти, които се нуждаят от обзавеждане. Независимо в каква ситуация се намирате в момента, бихме могли да бъдем полезни, като ви разкажем повече за продуктите за баня от ПВЦ.

Шкаф за баня от ПВЦ – най-доброто интериорно решение

ПВЦ шкафчетата за баня присъстват в почти всеки идеен проект, изготвен от професионалисти в сферата на дизайна.

Запознайте се с предимствата на перфектно стоящите и издръжливи шкафове от ПВЦ, приложими за почти всяко кътче, и най-вече за мокрото помещение.

Шкафове за баня от ПВЦ за дома

Ако се стремите да постигнете добър дизайн и да се радвате на почти вечна баня, то няма да сгрешите, ако закупите комплект мебели за баня от ПВЦ. Несъмнено са най-добрата опция по критериите цена, издръжливост, практичност, добър външен вид и гъвкавост на дизайна. Може да изберете няколко продукта, според това какво би могло да се помести във вашата баня- долен шкаф за баня, горен шкаф за баня, колони за баня, както и съвкупността от всички.

Доверявайки се на дългогодишни производители, може да сътворите индивидуалното кътче, за което винаги сте мечтали. Направете запитване за поръчка по размери. Не пропускайте да посочите всички ваши изисквания за крайния дизайн на всеки вид шкаф за баня.

Шкафове за баня от ПВЦ за хотели – мебели за баня по поръчка

Чисто новото обзавеждане или реновиране на всяка отделна стая в хотелите си е истинско предизвикателство. Собствениците желаят да изпъкнат не само с качеството на обслужване, но и с предоставянето на възможността за перфектното настаняване. Използват интериорни дизайнери, които със сигурност ще успеят да съчетаят умело стил, цветове и допълнителни декоративни елементи.

Хотелиерите са тези, които трябва да вземат крайното решение в избора на всеки детайл, но PVC шкафовете винаги присъстват в комплекта за обзавеждане на банята. Стиловете могат да варират в големи граници, така че са подходящи както за малки семейни хотели, така и за президентския апартамент на петзвезден хотел. Могат да се изработят по поръчка във всякакви размери, форми и цветове, за да впечатлите максимално вашите гости с една невероятна обстановка.

шкафове за баня пвц

Приложението на ПВЦ шкафовете за баня не се изчерпва дотук. Може би сте ги срещали в някои общи санитарни помещения – например, на работното място, в някои търговски обекти, дори в ресторанти. Пълната им гама от форма, цветове и орнаментика и допълнителни детайли ги трансформират до много различни дизайни.

Още ли търсите практични, с подходящи размери и по-разчупени модели на мебели за баня? Не пропускайте да разгледате продуктовия каталог на ЕМАКС на www.emax.bg Гаранция за качество и съобразяване с всяко изискване на клиента при изработка по проект!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX