Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Вижте възможностите при избора на долен шкаф за баня 90 см

В тази статия ще Ви покажем изработените от нас долни шкафове в размер 90 см. Ще Ви запознаем с различните видове плотове и мивки, подходящи за този размер.

В днешно време да разполагате с достатъчно място в своята баня, за да поберете шкаф 90 см си е същински лукс. Знаете ли, че все по-често в баните едва се побира шкаф с дължина 60 см. Ако вие търсите долен шкаф за баня 90 см, определено сте щастливци. Затова избирайте със замах. Помислете и за дизайна, и за функционалността на вашия шкаф за баня.

Ето вариантите за долен шкаф за баня 90см или в близък до този размер:

Най-практичният вариант за този размер шкаф за баня е шкаф отгоре с цяла порцеланова мивка. Мивка в този размер е достатъчно голяма и удобна, предлага и достатъчно място като плот. Шкафът под нея можем да изберем според вашите вкусови предпочитания и особеностите на помещението. Дали ще бъде стоящ на крачета или за окачване на стената. Дали ще бъде в модерен стил, по-изчистен или пък държите на детайлите и искате да внесете уникален акцент в банята си – разполагате с много възможности.

На пазара се намира достатъчно голямо разнообразие от модели и форми на мивки в размер 90 см. В зависимост, дали сте се насочили към модерен или класически стил, можете да си изберете и своята мивка.

Друг вариант е шкафът да се изработи с ПВЦ плот или плот от естествен камък  и отгоре да поставите мивка тип купа. Предимствата на този избор са много. Най-важното предимство е, че можете да поръчате вашия шкаф в точно определен размер според вашите нужди. Например 93,5 см х 42,5 см. Стандартите не важат за вас. Другото предимствоо е , че разполагате с много голям избор на мивки за монтаж върху плот като материали, форми и размери. Също така мивката тип купа придава на шкафа по-изтънчен вид. Имате възможност да се заиграете с форми и детайли и наистина да направите от шкафа си едно бижу.

При размер от 90 см можете да си позволите и шкаф с плот от ПВЦ или от естествен камък и вградена в плота мивка.

3 съвета, които да са ви от полза при избора на готов модел шкаф за баня или мебели за баня по поръчка:

✅ 90 см са достатъчно място, за да конфигурирате своя шкаф според своите нужди. Можете да комбинирате спокойно врати, чекмеджета, отворени пространства. Можете да вградите и кош за пране. Наистина можете да се развихрите. Не се изненадвайте обаче, като разберете, че всяка допълнителна екстра повишава цената. Намерете баланса между това, което искате да получите, и това, което искате да платите. По правило най-икономичният вариант е шкафът да е с две врати и изчистен дизайн.

✅ Не се ограничавайте с избора на готови модели по магазините. Не забравяйте, че всеки шкаф би могъл да бъде изработен във вашите размери. Попитайте производителя, дали не може харесваният от вас шкаф да бъде изработен в нужния ви размер.

✅ Ако прибягвате към индивидуална поръчка, не забравяйте да съчетаете долния шкаф с горен шкаф за баня, който да му пасва по размер и дизайн.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX