Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мястото за съхранение на вещите ви зависи най-вече от пространството, с което разполагате. Обикновено високите шкафове за баня са желана мебел, но не винаги има място за тях. Ако, обаче, разполагате с такова, помислете за позициониране на подобна система за съхранение на вещи.

Видове високи шкафове за баня

Банята е място, което използва всеки и обикновено винаги има желаещи да влязат в нея и да се усамотят. Налични са много принадлежности за баня, особено ако в едно жилище живее четири или пет- членно семейство. Това налага и набор от съхранение на вещи. Какво по-хубаво от това, ако всичко може да се намира на една ръка разстояние от вас, а не да ги пренасяте всеки пък, щом се запътите в кътчето за релакс.

Ето с какъв богат избор разполагате, за да поставите висок шкаф за баня:

  • С една врата – вътре обикновено са с рафтове, но всичко е скрито. Могат да се поставят кърпи, хавлии и уреди като сешоар, преса за коса и други.
  • колона за баня с една врата водоустойчиви шкафове за баня
  • Рафтови модели – те са подходящи за съхранение на козметични продукти и декорации, които служат за допълнителна красят украса на мокрото помещениеколона с рафтове
  • В комбинация от етажерка и шкафове – това е едно модерно и привлекателно предложение, което комбинира открито и скрито пространство. Може да бъде много практично решение за всяка баня.
  • С огледална врата – този тип модели са отново с една врата, но към нея е прикрепено огледало по цялото дължина. Може да служи като средство за разкрасяване и изглед в цял ръст. Създава и илюзия за по-голяма квадратура.

    ПВЦ мебели за баня по поръчка

  • Ъглов шкаф за баня – всяко пространство трябва да бъде използвано максимално. Ъгловите шкафове за баня могат да изпълнят точно тази задача.
  • ъглов вграден шкаф за баня ъглов шкаф за баня
  • Стенни модели – те са монтирани към стената и тяхното разнообразие може да варира – от всички посочени модели до момента.

Приложение

Приложението на високите шкафчета за баня е голямо и предимството е, че може да ги намерите при нас, в много различни форми, размери и дизайни. Предлагаме и изработка на мебели за баня по поръчка. Има много модели, които биха се вписали добре, както в големи, така и в малки бани.

По-широките модели, разбираемо, се препоръчват за по-големи пространства.

По-тесните и ъгловите са решението за по-компактните бани. Формата и размера, обаче, могат да се изработят във всякакви варианти, така че трябва да направите компромис единствено с големината на високите шкафчета. Разбира се, стига да не става въпрос за някакво минимално пространство, където изобщо не би се вписал естетически добре.

Ние сме производители с дългогодишен опит и ще отговорим на вашите очаквания за качество и добра визия, и ще вземем предвид всички ваши изисквания!

Готови сме да изработим вашия проект или да доставим избраната от вас визия от нашия продуктов каталог до всяко населено място на територията на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и т.н.

Всички се стремим към повече пространство за прибиране на дрехи, вещи и други принадлежности. Високите шкафове за баня са почти гардероб, но в по-малки размери. Не се колебайте да инсталирате избран модел, защото ще ви спести място за други вещи. Разгледайте нашите предложения на нашия онлайн магазин www.emax.bg.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX