Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Обзавеждането на ново жилище или ремонтът на старо е истинско предизвикателство. Може да настъпи пълен хаос, докато собствениците достигнат до една обща идея за изгледа на всяко едно кътче. Мокрите помещения, както и кухнята, са тези, за които трябва да отделите малко по-висок бюджет. Относно банята, изборът на мебели е от съществено значение за тяхната продължителна експлоатация.

Мебелите за баня са най-разнообразни и всички те могат да изглеждат много красиво. Препоръчително е обаче да се насочите към по-качествен материал на изработка, който е устойчив на влага. Това ще ви гарантира, че шкафовете няма да се увредят при намокряне с вода.

водоустойчиви шкафове за баня

Защо да предпочетете водоустойчиви шкафове за баня?

Много клиенти си задават въпроса “Заслужава ли си да инвестираме в по-скъпи мебели за баня и защо?” Отговорът е категоричен – всеки специалист ще ви насочи към висококачествени водоустойчиви шкафове, за да ви спести главоболието от честа подмяна. За разлика от традиционните, по-нискобюджетни мебели, водоустойчивите ще запазят първоначалния си изящен вид. Цялостното обзавеждане в интериора ще изглежда, както при поставянето, ако се поддържа редовно.

Материалът, от който се изработват мебелите за баня в Емакс, е ПВЦ. Гъвкавостта му позволява да се направят много различни изработки, които ще паснат идеално на всеки вкус. При нас може да намерите всичко, което желаете – различни форми, допълнителни орнаменти, широка гама от цветове и стилове, както и различен ефект на покритие (мат, гланц, дърво и други).

Готов модел водоустойчиви шкафове за баня или по поръчка?

Наличните модели водоустойчиви шкафове за баня в сайта на Емакс са изключително красиви и разнообразни по вид. Може да придобиете представа, като ги разгледате, за да се ориентирате по-лесно към стила, който искате да постигнете във вашата баня. Бихте могли да поръчате готови мебели, ако размерите ви пасват, както и да се изготви индивидуален проект от шкаф, шкаф с мивка, колона за баня, както и цели комплекти за баня (с горен и долен шкаф, допълнителна колона).

Предимства при покупка на готови водоустойчиви шкафове за баня

  • По-ниска цена в сравнение с водоустойчивите шкафове по поръчка
  • По-бърза доставка, ако шкафовете са налични
  • Може да видите шкафа нагледно в сайта на ЕМАКС

Предимства при покупка на водоустойчиви шкафове за баня по поръчка

  • Изготвяне на индивидуален проект – имате възможност да поръчате всякакви шкафове и цели комплекти. Това е чудесна възможност за запълване на ъглови пространства или други по-нестандартни ниши, за които няма изработени стандартни шкафове
  • Получавате уникална композиция за вашата баня – могат да се изготвят различни шкафове, като от водещо значение са изискванията на клиента. Това означава, че ще се сдобиете с интересен интериор, а не с баня в масов стил
  • Бърза изработка и доставка до всеки град и адрес – няма ограничение за населеното място, за което ще поръчате водоустойчиви шкафове за баня, защото ЕМАКС работи с клиенти от цялата страна и дори в чужбина

Ако желаете да изпъкнете с индивидуалност във вашия дом, да направите банята си функционална, но и с перфектната визия, водоустойчивите шкафове за баня от ПВЦ са най-доброто решение. Предимството им е, че не се деформират при намокряне или при поемане на влага, а външния им вид може да бъде много различен с цел да удовлетвори  всеки индивидуален вкус.

Вижте всички модели водоустойчиви шкафове за баня  ⇒ТУК!


EMAX