ПВЦ мебели за баня EMAX

Бианка – ПВЦ шкаф за баня с мивка

Бианка – ПВЦ шкаф за баня с мивка

960.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 61 см – 960 лв; 71 см – 1015 лв; 81 см – 1065 лв; 91 см – 1140 лв
Размери: ширина – 61 см / 71 см / 81 см / 91 см
дълбочина – 46 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне, един рафт
Цвят: бял

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За ПВЦ Шкаф за баня с мивка Бианка:

ПВЦ шкаф за баня с мивка Бианка е изработен от плътно ПВЦ в размер удобен за всяка баня. Той може да бъде чудесен акцент към Вашия уникален стил. Освен че притежава красив дизайн с изчистени и в същото време елегантни форми, този шкаф за баня е и практичен. Той осигурява място за съхранение на препарати, аксесоари и други тоалетни принадлежности. Всички те ще останат скрити зад двете заоблени врати с плавно затваряне. Шкаф мивка за баня Бианка е изработен от ПВЦ и е 100% водоустойчив. Ще издържи във времето както на влага, така и на пряко мокрене с вода.

Върху шкафа за баня е монтиран порцеланов умивалник с размер 61 см на 46 см. Той е много предпочитан от нашите клиенти. Компактен е, в същото време коритото е с нормална дълбочина и е удобно. По периферията има и място за поставяне на течен сапун, четки за зъби и други тоалетни принадлежности, които да Ви бъдат под ръка. Мивката има централен отвор за смесител.
Шкафът е с 4 крачета.

Този водоустойчив PVC шкаф за баня е чудесно решение, когато мястото в банята Ви е ограничено, а в същото време искате да добавите доза уникален стил и търсите долен шкаф за баня с по-различна визия. Можете да го съчетаете с горен шкаф за баня с огледало Бианка. Както всички наши модели, така и този шкаф мивка за баня може да бъде изработен в различни размери и цвят.

Цената не включва смесител и сифон.

Този долен шкаф за баня може да бъде изработен и в комплект с горен шкаф с огледало и колона от същата серия. Вижте ⇒ТУК!

За нашите ПВЦ мебели за баня:

Всички шкафове за баня, произведени от нас, са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да ви предложим не просто водоустойчив шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност.
Всички наши мебели за баня PVC притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…