ПВЦ мебели за баня EMAX

Класик – водоустойчив шкаф за баня ПВЦ

Класик – водоустойчив шкаф за баня ПВЦ

1,225.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 65 см – 1225 лв; 80 см – 1320 лв
Размери: ширина – 65 см / 80 см
дълбочина – 48 см
височина на шкафа –  85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: бял

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За водоустойчив шкаф за баня ПВЦ Класик:

Този водоустойчив шкаф за баня ПВЦ съчетава красиви орнаментни крака и орнаментни рамки в един много стилен дизайн. Изработен е от ПВЦ. Върху шкафът е монтирана порцеланова мивка с много красив дизайн, която завършва по един много стилен начин модела. Този луксозен шкаф за баня е не само красив и изискан, а също и водоустойчив и практичен.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация две вратички с плавно затваряне и неръждаеми панти, с място за съхранение, разделено на две от стъклен рафт.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове, произведени от нас, са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.