ПВЦ мебели за баня EMAX

Класик – водоустойчив шкаф за баня ПВЦ

Класик – водоустойчив шкаф за баня ПВЦ

1,095.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 46 см
височина на шкафа –  80 см
височина с мивката – 94 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан, 46 см диаметър
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: бял
Посочената цена е за шкафа, боядисан в бял цвят.

*Шкафът от първата снимка е боядисан в цвят по РАЛ.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За водоустойчив шкаф за баня ПВЦ Класик:

Този водоустойчив шкаф за баня ПВЦ съчетава красиви орнаментни крака и орнаментни рамки в един много стилен дизайн. Изработен е от ПВЦ, с ПВЦ плот, върху който е монтирана мивка за баня тип купа. Този луксозен шкаф с мивка купа е не само красив и изискан, а също и водоустойчив и практичен.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация две вратички с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

Цената не включва смесител и сифон.

Този долен шкаф за баня може да бъде изработен и в комплект с горен шкаф с огледало и колона от същата серия. Вижте ⇒ТУК!

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…

Go to Top