ПВЦ мебели за баня EMAX

Уют – Ретро шкаф за баня с мивка

Уют – Ретро шкаф за баня с мивка

1,725.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 105 см
дълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета, 2 вратички
Механизми: водачи и панти с плавно затваряне
Цвят: Бял 

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За ретро шкаф за баня с мивка Уют:

Представяме ви модел Уют! Невероятно красив и не по-малко удобен и практичен, този ретро шкаф за баня с мивка не случайно носи името си. С него действително ще въведете в своята баня стил и уют, които ще ви донесат чувство на спокойствие и топлина. Характерни за модела са орнаментните детайли по чекмеджетата, вратичките и краката, извивките и елегантни форми, но също така и неговия голям размер.

Трудно се намира на пазара цял порцеланов умивалник с размер над 100 см. Този ретро шкаф за баня с мивка е широк 105 см и предлага достатъчно място върху плота на мивката, върху който можете да поставяте всичко, което ви е необходимо. Самото корито на мивката е дълбоко и практично.  Мястото за съхранение на шкафа е решено в две удобни разделения с вратички, в които можете да поставяте високи шишета с препарати, легени и каквото още поискате. И две централни чекмеджета с механизми с плавно затваряне, които да поберат тоалетните ви принадлежности и аксесоари.

Този шкаф за баня, както всички наши шкафове за баня, е изработен от ПВЦ и е 100% устойчив на влага и пряко мокрене с вода. Освен, че е практичен, защото е голям ипредлага достатъчно място за съхранение, той е и много красив.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…