ПВЦ мебели за баня EMAX

Романтик 3 – долен шкаф за баня

Романтик 3 – долен шкаф за баня

1,300.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 61 см – 1300 лв; 71 см – 1375 лв; 81 см – 1465 лв; 91 см – 1560 лв
Размери: ширина – 61 см / 71 см / 81 см / 91 см
дълбочина – 46 см
височина – 50 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан
Конфигурация: 2 броя чекмеджета с пуш механизми Blum
Цвят: бял

Смесителят и аксесоарите не са включени в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За долен шкаф за баня Романтик 3:

Този долен шкаф за баня изработен от ПВЦ притежава търсения от много клиенти изчистен и практичен вид и в същото време дизайнът му предлага детайли, които го правят уникален и различен от предлаганите водоустойчиви шкафове за баня на пазара. Долен шкаф за баня Романтик 3  е подходящ за всеки вкус и стил на Вашата баня. Той е предназначен за монтаж на стена. Разполага с две удобни чекмеджета, снабдени с  пуш механизми от висок клас на марката Blum. Пространството в чекмеджетата е достатъчно, за да поберете Вашите тоалетни принадлежности и аксесоари. PVC шкаф за баня – Романтик 3 е боядисан в бял цвят с полиуретанова боя и е устойчив на влага и на пряко мокрене с вода. Притежава стилни фрезовани чела на чекмеджетата. Както всички наши модели, така и този луксозен шкаф за баня може да бъде изработен в различни размери и цвят.

Върху шкафа монтиран порцеланов умивалник, който е много предпочитан от нашите клиенти. В своите 61 см той предлага както удобно за ползване корито, така и място за поставяне на течен сапун, четки за зъби и други тоалетни принадлежности, които да Ви бъдат под ръка. Мивката има централен отвор за смесител.

За нашите мебели за баня PVC:

Всички модели шкаф за баня с мивка са произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел ПВЦ шкаф за баня сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня ПВЦ, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши ПВЦ мебели за баня са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете този модел мивка с шкаф за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Go to Top