Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Колебаете ли се относно шкафовете за баня – готови или шкаф за баня по поръчка? В онлайн магазина на ЕМАКС ще намерите верен сътрудник за град София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и за много други по-малки градове. Задайте всички въпроси, на които не можете да намерите отговор. А сега се запознайте с основните предимства и някои недостатъци при поръчка на мебели с индивидуален дизайн. 

Шкаф за баня по поръчка София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора

Предимства и недостатъци на шкаф за баня по поръчка (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора)

Инвестицията в мебели за баня по поръчка си заслужава. Особено ако изберете надежден производител, който може да направи “копие” на избран от вас модел, както и да добави допълнителен елемент, за да се получи уникалният продукт, който очаквате. 

Вижте, кои са основните предимства и недостатъци при поръчка по индивидуален размер и визия, за да прецените как да постъпите с избора на шкафчета за мокрото ви помещение:

Предимства

  • Възможност за реализация на вашия проект, където и да се намирате – онлайн комуникациите и електронните магазини са това, което  ни позволява да се “гмурнем” в изобилието. Точно сега може да се възползвате и от нашите добри оферти за изработка на PVC шкафове по поръчка. Вие подгответе идеята си в детайли и ни я представете, а ние ще я реализираме. За нас е удоволствие, че можем да допринесем с качествена изработка за вашия дом, макар и от разстояние.
  • Подходящо решение при по-малко, по-голямо пространство в банята или място с чупки, за които няма готови мебели за баня – поръчката на шкаф позволява изменение на размерите и цвета на готови модели, създаване на изцяло нов дизайн, с предпочитана форма и конкретни размери, запълване на ъглово пространство и т.н. Какъвто и да е казусът с квадратурата и разположение на вашата баня, ние можем да ви помогнем. Това предимство е сред тези, които дава спокойствие и дарява с усмивка всеки клиент
  • Избор на желан цвят – дамите държат на естетиката и цветовото съчетание, в това число и в банята. Индивидуалната поръчка предоставя опция за многообразие от цветове, за да изберете този, който би ви паснал най-добре.
  • Създаване на баня с уникална визия – подчертаването на личен стил е особено търсен ефект в интериорния дизайн. С поръчката за изработка на конкретен модел горен или долен шкаф за баня, горен шкаф за баня, колона или комплект, банята, несъмнено, ще придобие собствен почерк.

Недостатъци

  • По-дълъг срок за доставка поради нуждата от изработка – ако бързате да обзаведете красивата си баня, то поръчката на мебели може да ви забави малко. Затова се явява един от основните минуси, но пък чакането си заслужава.
  • Малко по-висока цена – ако изберете своя собствена визия за шкаф или шкафчета, с определена класическа или по-нестандартна форма, с различно покритие и най-вече други размери, трябва да се подготвите да заплатите малко по-висока цена. Дори да не сте обмисляли тази стъпка, обаче, крайният резултат си заслужава финансите, защото ще се сдобиете с това, което желаете.

Вашата локация е без значение, ако желаете да работим заедно. Изготвяме индивидуални оферти за избран от вас проект и доставяме шкафовете за баня до вашата врата.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX