Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Долен шкаф за баня: как да го изберем?

В първата част на статията обърнахме внимание на важността на материала на мебелите за вашата баня. Единствено ПВЦ материалът е този, който може да устои на водата и влагата в банята и който ще ви гарантира дълговечност на шкафовете.

Голям ПВЦ шкаф за баня

Вторият важен избор, който трябва да направим мислейки за долен шкаф за баня, това е изборът на мивка за баня. Тук при изборът освен практичната страна се намесва и естетическата. Каква мивка за баня ще изберете, зависи освен от разбирането ви за удобство, също така и от вкуса ви – какво намирате за красиво, какво искате да ползвате всеки ден? При мивките за баня разнообразието е голямо като форми, тип, материали, цветове. Ние сме писали не веднъж по този въпрос. Можете да разгледате предпочитаните мивки за баня от нашите клиенти в тази статия. В най-общи линии мивките се делят на мивки за вграждане в плот, мивки за монтаж върху шкаф и мивка за монтаж върху плот (тъй наречените мивкатип купа).

Според стила, на който сте се спрели за Вашия долен шкаф за баня, обикновено избирате мивката. Например, ако сте избрали шкаф за баня в модерен стил, то тогава вероятно ще избирате между два варианта мивка за баня в зависимост от размера на шкафа. Ако сте ограничени в размера на шкафа за мивка и трябва да се спрете на малък шкаф за баня, то тогава най-често изборът пада върху мивка за монтаж върху шкаф:

ПВЦ Водоустойчив шкаф за баня

Ако можете да си позволита голям шкаф за баня, то тогава ще се спрете на шкаф с ПВЦ плот и мивка купа:

Луксозни мебели за баня

Ако избраният за Вашата баня стил е ретро или класически, то тогава вероятно изборът на мивка за баня ще е мивка за монтаж под плот:

Мебели за баня София

Твърде вероятно е при този стил баня да се спрете на мраморен плот, гранитен плот, плот от технически камък и т.н. плот за баня от камък.

Продължава в  Да изберем долен шкаф за баня – втора част


EMAX