Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Добрият стил се забелязва от голямо разстояние и умело “приковава погледите на естетите”. Ако търсите богат избор, ще бъдете зашеметени от стиловете на шкафове за баня от ПВЦ. Моделите са разнообразни и толкова пленителни, че дори да нямате нужда от подмяна, ще се замислите да направите обновление на цялостния дизайн.

Шкафове за баня ПВЦ – има ли значение стилът в интериора на банята?

Стилът винаги има значение! За да се постигне търсения ефект в интериора на дадено помещение, трябва изключителна прецизност в подбора на всеки елемент. За банята най-важни са шкафовете, смесителите, декоративните елементи, държачите за кърпи и други принадлежности за лична хигиена.

Това, което изпъква най-много обаче, са мебелите за баня. Можете да изберете по-класически или по-екстравагантен модел, според вашите предпочитания, и най-вече налично място. Трябва да се придържате само към едно правило – помислили за цялостната обстановка! Направеното до момента в мокрото помещение би следвало да съответства на вашия избор за шкафчета за баня – долен шкаф за баня с или без мивка, горен шкаф за баня и колона за баня.

Вероятно ще останете очаровани и малко объркани от различните стилове. Препоръчително е да заложите на продукти от производител, които изпипват всичко по възможно най-перфектния начин. Дизайнът на банята е въпрос на личен избор, но качеството може да спести разочарование на всеки клиент.

3 от най-добрите стилове за ПВЦ шкафове за баня

Много стилове е трудно да бъдат характеризирани към един конкретен особено ако сте специалисти в областта на дизайна. Най-важните неща са да заложите на висок клас материал, който е устойчив на намокряне и влага, и да имате някаква минимална представа за желания изглед в мокрото помещение.

Ето кои са трите най-търсени стилове ПВЦ шкафове за баня:

Изискани шкафове, чиято визия придава лукс и класа

пвц комплекти за баня

Модерното, по-изтънченото и различното са все качества на интериор, който се откроява от масовия. Собствениците на имоти много често държат на изискани шкафове, от които “лъха” висока класа. С шкафчетата за баня от ПВЦ може да се постигне тази визия.

Ретро ПВЦ шкафове за баня

ПВЦ шкаф за баня

 

Ретро, или наричан понякога винтидж стил, не винаги означава старо и извън модата. Всеки сезон излизат нови модели дрехи, прически, обувки и други продукти, които просто се сменят през годините. За разлика от тях, шкафовете за баня от ПВЦ, в стил ретро, никога не напускат “сцената”. Старинните дизайни обикновено контрастират с много елементи – започвайки от крачетата на шкафа, до орнаментиката на вратичката и дръжките.

Класическа визия на мебелите за баня

мебели баня пвц

Класическото винаги е в крак с текущите тенденциите, тъй като отговаря на семпъл и изчистен дизайн, който потребителите предпочитат много често. Класическата визия на шкафовете за баня от ПВЦ обикновено представлява бяла повърхност, без допълнителна орнаментика и по-семпли рамки и дръжки на вратичките.

 

Екипът на ЕМАКС е готов да удовлетвори всяка поръчка по индивидуален проект или да ви изпрати избрания шкаф от наличния продуктов каталог, до всяка точка на страната. Разполагаме с множество предложения на PVC шкафчета за баня – най-добрата функция за съхранение и удобство.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

Изпъкнете с индивидуалност в интериора на вашата баня! Очакванията за облика на мокрото ви помещение могат да се превърнат в реалност.

 

 

 

 


EMAX