Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Търсите комплект мебели за баня, но не знаете на какъв тип да се спрете, как да ги съчетаете, можете ли да поместите повече продукти за баня? Желаете да намерите качествени шкафове за баня, на достъпна цена? Колебаете се какъв да е материалът, за да ви гарантира по-дълга експлоатация и добър външен вид?
Разгледайте нашите специални предложения и възможни комбинации. Ако размерите на банята ви позволяват поне два шкафа – поставени на земята или със стенен монтаж, тогава много по-лесно може да се сдобиете с перфектните мебели за баня.

Комплект шкафове за баня – завършен вид на Вашето помещение

Сигурно всеки е чувал изразът “Колкото повече, толкова повече”. Е, това е съвсем вярно, в повечето случаи. Колкото повече шкафове за баня поставим в мокрото помещение, толкова повече място ще имаме, а и интериорът ще се измени. Без значение дали става въпрос за изцяло нова баня или реновирана, мебелите за баня в комплект с допълнителните декоративни елементи, са способни да превърнат всяко пространство в по-свежо, приятно и по-красиво  място.

Комплектите шкафове за баня, несъмнено, придават една завършеност на мокрото помещение, стига да са поставени правилно и да са в една гама – като дизайн, цвят и орнаментика по тях. Именно това отличава комплектът от индивидуалните шкафчета за баня. Не е изключено, разбира се, от по-класическите модели да се съчетаят умело, дори и ПВЦ шкафове от различни серии

Опциите са много и ние можем да ви помогнем в тази насока. Нашите мебели за баня от ПВЦ са доста комбинативни, с възможност за промяна на цвета и размера, в много различни форми и изработени от нас – с внимание към всеки детайл. Правим и шкафове за баня по индивидуална поръчка, за да  ви позволим да изразите себе си чрез личен почерк, обзавеждайки сами вашия дом.

Нашите предложения за избор на комплект шкафове за баня

Комплектите шкафове за баня могат да се комбинират по следния начин, според вашите индивидуални предпочитания и свободно пространство в банята:

  • Долен шкаф за баня с или без мивка с горен шкаф за баня – това е най-традиционното попълнение за комплект за баня. Подходящи са за санитарни помещения с почти всякакви размери. Може да се подберат класически или по-луксозни модели шкафчета за баня, със стандартна форма, ъглова и т.н.
  • Долен шкаф за баня, огледало и колона за баня – това също е едно от нашите предложения, на които нашите клиенти залагат често. Опитът ни показва, че би могло да се “запечата” един невероятен облик с тези три артикула.
  • Горен шкаф за баня с или без огледало и колона за баня – може да изберете поставянето само на мивка, вградена в стената или върху плот, и да се монтира колона за баня на подходящо място, която ще ви служи за съхранение на различни вещи.
  • Пълен комплект мебели за баня – долен шкаф за баня, горен шкаф за баня и колона за баня – това е перфектният вариант за завършеност на интериора. Ако разполагате с по-голямо пространство, то не се замисляйте. Изберете всичко в една продуктова линия, за да разполагате с впечатляващ дизайн и много място за съхранение на козметика хавлии и други

Това са различните възможности от комбинации, като всяка от тях е въпрос на лични критерии, предпочитания и бюджет.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX