Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Луксозните мебели за баня ✅ са достъпното откритие на новото време. ✅За разлика от миналото, когато всички разполагаха с еднотипно обзаведени бани – плочки, шкафове за баня, смесители, мивки и други, то днес може да създадете луксът, за който мечтаете отдавна. Добрите производители, като ЕМАКС✅, могат да се погрижат за изящния вид на мокрото ви помещение.

Луксозни мебели за баня – най-добрият стил в обзавеждането

Ако желаете банята ви да бъде актуална и никога да не излезе от мода, то луксозният интериор е правилното решение. Стиловете варират в големи граници, особено ако сте запознати и можете да различите всеки от тях. Започващи от ретро, бароков, италиански и други.

Луксозните шкафове за баня от ПВЦ се предлагат в два варианта (за долните шкафчета за баня), както и класическите :

  • Стенни ПВЦ шкафове за баня
  • Стоящи ПВЦ шкафове за баня

Мебели за баня по поръчка, в дизайна на които може да участват клиентите

Фирма ЕМАКС е производител на ПВЦ мебели за баня. Разполагаме с богата гама от стандартни модели, но също така изработваме и мебели за баня по поръчка. Когато клиента избере тази опция ние можем да обсъдим и внедрим в проекта всички ваши идеи за дизайн и функционалност на шкафовете за баня.

Повечето модели обаче са стоящи, тъй като в долната част може да се заложи на някои елементи, които допълват цялостната стилна визия на шкафа – крачета в по-нестандартна форма, повече орнаментика и т.н.

Преди да подходите към избор на мебели, преценете добре и останалото, което трябва да съберете в мокрото помещение. Шкафчетата не са задължителен елемент в банята, но допринасят значително за лукса в нея. Ако имате достатъчно пространство, то имате голяма свобода на въображението – добавете шкафове, мека мебел, огледала, декорации според текущите тенденции, аксесоари и други.

Бъдете внимателни, ако не използвате професионалните услуги на интериорен дизайнер, да не прекалите. За да излъчва банята ви желания уютен, но и впечатляващ стил, трябва да се заложи на комбинация от семпло и стилно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX