Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Комплект шкафове за баня – израз на съвършен завършен вид, символ на добра идея за интериора. Без значение дали сте се допитвали до специалист в областта на обзавеждането, или сте взели сами решението за поставяне на няколко шкафа за баня, ние, от ЕМАКС, ще ви съдействаме да направите правилният избор.

комплект шкафове за баня

Комплект шкафове за баня – функционални продукти, проектирани да отговарят на Вашия стил

Изборът на цял комплект шкафове за баня е много по-голяма отговорност от поставянето само на един долен шкаф с мивка, например. Продуктите следва наистина да ви пасват по размери и дизайн, както и пространството да не е прекалено запълнено с мебели. Тогава ще постигнете очарователен вид в банята – ще изглежда стилно и красиво, и като бонус – ще превърнете мокрото си помещение във функционално и комфортно място.

В повечето физически и онлайн магазини се предлагат стандартни модели на шкафчета за баня, които трудно биха могли да ви впечатлят дотолкова, че да възкликнете с “Уау”. Затова бихте могли да разгледате уебсайта  www.emax.bg. Голям избор, цени, отговарящи на качеството и възможност за желаната изработка по поръчка.

Ако търсите функционални продукти за баня, които няма да ви “предадат” след 1-2 години, то заложете на качеството. Едно от най-добрите предложения са ПВЦ шкафовете за баня. Материалът позволява “превъплъщение” в много разнообразни дизайни, цветови нюанси и орнаменти към тях.

Комплект шкафове за баня от PVC

ПВЦ материалът е уникален, със своя вид и най-вече добри характеристики. Поради тази причина е и един от най-често използваните в производството на мебели за баня, както и за редица други продукти. Мебелите за баня от ПВЦ могат да излъчват съвсем семпла и изчистена визия, както и много по-модерна.

Всеки комплект за баня би могъл да съдържа следните продукти, в комбинация между някои, както и всички на куп:

  • Долен шкаф за банядолен шкаф за баня от PVC може да се изработи с или без монтирана мивка. По-предпочитаният вариант е с мивка, тъй като изглежда по-естетически издържано и е практичен за употреба.
  • Горен шкаф за баня – той може да варира в различен стил и да бъде като рафт, с вратичка или тип шкаф-огледало.
  • Колона за баня – този тим мебел е опция за допълнителен гардероб, но в банята. Изключително практична вещ и подходяща за малки жилища, където мястото за прибиране на различни принадлежности, дрехи и други никога не е достатъчно.
  • Комплект мебели баня по поръчкавъпреки изобилието от продукти, всеки клиент има собствено виждане за декора в банята. В случай, че вие сте от тях, не се притеснявайте. Възможностите за изработка на поръчка на шкафове за баня е почти безгранично.

Комбинирайте посочените мебели за баня от PVC по ваше желание и най-вече, съобразявайки се с наличното място. За ваше улеснение, сме подготвили наши  предложения, специално за вас.

Ваше право е да разгледате какво се продава по магазините, но не се колебайте да направите запитване към нас. Ние сме производители и разполагаме с богат продуктов каталог на комплекти шкафове за баня, изработваме по поръчка – по размер и снимка, изпращаме с куриер до цялата страна и в чужбина. Също така, имаме неустоими промоции и възможности за отстъпки.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX