Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Търсите мивки за баня с шкаф, но се колебаете на какви характеристики трябва да отговарят? Дали ще намерите подходящия продукт в рамките на бюджета, с който разполагате? Как да направите най-добрият избор? Вижте, на какво следва да наблегнете, в следващите редове.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

Мивката за ПВЦ шкаф за баня– важен елемент от банята

Чудите се, защо е толкова важно да обърнете сериозно внимание на избора на мивка за баня? Е, наистина, може да изглежда маловажно, но мивката в комплект с шкаф за баня, се превръща в един общ елемент, който играе важна роля в цялостната визия на интериора. Не можете да си представите, подмяната на мивка с шкаф, колко много може да даде на вашата баня – нов, по-свеж, по-иновативен и интересен облик.

Мивките за баня се предлагат в много разнообразни форми и модели, могат да се монтират по различни начини, но най-традиционния, практичен и предпочитан избор за домакинството е мивка за баня с шкаф.

Какво трябва да знаем при избор на мивка за баня с шкаф?

Изобилието на пазара е голямо, но съобразявайки няколко фактора и вземайки предвид някои съвети, ще се сдобиете с перфектната мивка за баня с шкаф и ще й се радвате дълги години:

Мивки за баня с шкаф и вида на смесителя

Не пренебрегвайте вида на смесителя, защото е важна подробност. Направете избора успоредно, като внимавате за кранчетата, големината според избора на мивка и т.н. Допитайте се до специалисти или до майстора, който ще извърши монтажа, за да не възникнат неприятности и нужда от подмяна на някои елементи.

Дизайн

Знаете ли колко различни дизайни може да намерите на една уж обикновена мивка, дори да е изработена от един и същ материал, най-често порцелан. Освен многообразието от форми – кръгла, продълговата, извита, квадратна, тип листо и други, могат да се добавят и много различни декоративни елементи. В допълнение с шкаф за баня, може да се постигне перфектния декор.

Съветваме ми единствено да внимавате в комбинациите или най-добре да се доверите на специалисти в сферата. Производителят ЕМАКС на мебели за баня по поръчка може да ви направи добро предложение за желана от вас комбинация. Изработката на шкафчетата за баня са от ПВЦ и специални бои, които са устойчиви на влага и вода.

Стилът на мивката за баня с шкаф говори много за вашия вкус и предпочитания – оставете личен почерк във вашата баня!

Почистване и съвети за добра поддръжка

Приветливият вид на банята изисква няколко бързи, но редовни грижи. Мивката за баня с шкафа под нея също не правят изключение. Използвайте подходящи препарати и оборудване и те винаги ще блестят от чистота. Редовната поддръжка и правилното почистване ще удължат живота на всяка вещ.

Ето няколко допълнителни съвети за почистване и поддръжка:

  • Не използвайте прахообразни почистващи средства, защото те ще доведат до надраскане на повърхността на мивката
  • За елиминиране на петна от ръжда, ефективно домашно почистване е употребата на сол и лимон, а против варовик – напоена кърпа с дестилиран оцет
  • За премахване на драскотини, използвайте зехтин и бебешко олио – върши чудесни резултати
  • За предпазване от запушване, внимавайте с попадането на косми в мивката
  • Грижете се за блясъка на мивката редовно
  • Подсушавайте мивката и шкафа след баня

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX