Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мебели за баня Пловдив – съвети за избор на шкаф за баня

Под една или друга форма този елемент на декора трябва да присъства във всяка баня. Така например, може да заложите на шкаф под умивалника, който също е удобен вариант. Но сега ще разгледаме различни модификации на шкафове, които нямат странични функции.

шкаф за баня по поръчка пловдив

Шкаф за баня тип колона. Височината му обикновено е не по-малка от човешкия ръст. Поради тези пропорции често има проблеми със стабилността. Някои модели са оборудвани със специални конзолни стойки за предотвратяване на случайно преобръщане.

колона с рафтовепвц колона за баня

Шкаф за баня тип скрин, но съобразен с нуждите на аква зоната. Като правило, той има малка височина, често е оборудван с вградено отделение за мръсно пране.

шкаф колона за баня пвц с кош за пране

Класически шкаф за баня НЕАПОЛ

За същата цел се използват шкафове в пълен размер. И по принцип те се различават от колоната само по ширина. Не е необичайно голям шкаф за баня да има интегрирани допълнителни аксесоари, като например кош за пране или дъска за гладене. Но такива мебели изискват просторна баня за настаняване.

Мебели за баня Пловдив – стенни шкафове

Стенните шкафове за баня са представени от голямо разнообразие от модели и модификации.

Мебели за баня Пловдив

 

Стенен шкаф с огледало се счита за класика. Възможността за компактно поставяне на шкаф, огледало и рафт за аксесоари в банята направи този елемент може би най-популярният от цялото моделно разнообразие от мебели за баня. В допълнение, осветените огледални шкафове улесняват много бръсненето или нанасянето на грим.

Мебели за баня Пловдив – покупка на отделно огледало

Ако размерът на вашата баня позволява, може да закупите отделно огледало. Огледалото за баня със сигурност е важна част от мебелите. Различава се от обикновеното стайно огледало не само в дизайнерските нюанси, но и по устойчивостта му на влага.

романтични шкафове за баня

 


EMAX