Различните мебели за баня в Пловдив

Долни шкафове за баня Пловдив   Горни шкафове за баня Пловдив   Комплекти за баня


✅Къде да откриете мебели за баня Пловдив✅. Ако живеете в Пловдив, то Вие сте свикнали да сте заобиколени от атмосфера на красота, аристократичен дух и творческа изтънченост. Жителите на град Пловдив определено имат нюх към различното и уникалното. Затова и много често наши клиенти са именно хората от този древен град– те знаят какво искат, искат да е различно и стилно. Точно това, което ние правим в нашето производство на
мебели за баня.

Мебели за баня Пловдив

Ние от ЕМАКС – фирма за производство на ПВЦ мебели за баня. Произвеждаме различни и красиви модели за цяла България. Нашите мебели за баня са изработени от ПВЦ и със своята солидност и творчески дух много добре кореспондират с духа и атмосферата в Пловдив. Точно затова голяма част от хората, търсещи мебели за баня в , се спират на предлагани от нас модели.  Производството и седалището на фирма ЕМАКС се намира в град Варна. Това в ерата на онлайн търговията, когато можеш да поръчаш всичко от всяка точка на света, не представлява никакъв проблем. Ние изпращаме нашите продукти в цяла България и до всяка точка на Европа. Пакетираме всеки ПВЦ шкаф за баня с омекотяващи пакетиращи материали и за още по-голяма сигурност, шкафовете за баня пътуват върху Евро палет. Всички мебели ползват застраховка при транспортирането за допълнителна сигрност.

пвц мебели за баня доставки доставки в Пловдив

За ПВЦ мебели за баня, които са с нестандартни размери палетите, които ползваме може да не са в стандарта Европалет. Когато поръчката представлява ПВЦ шкаф за баня с размери в ширина повече от 140 см и е със сложна орнаментика или има риск да се счупи при транспортирането с куриер на палет, в такъв случай доставяме ПВЦ шкафа за баня лично до адреса на клиента независимо в коя точка на България се намира. Ако Вие търсите мебели за баня в Южна България, можете да поръчате от предлаганите от нас модели и да сте спокойни, че те ще пътуват към Вас безопасно и ще ги получите непокътнати.

Поръчка ПВЦ мебели за баня по индивидуален дизайн за Пловдив и района

Много е вероятно да имате нужда от нещо различно, индивидуално, да внесете своя собствен почерк във Вашия шкаф за баня. Това за нас също е добре дошло. Ние изработваме също така мебели за баня по проект на клиента с размери и дизайн, зададени от него. Добавяме декоративни или функционални елементи като орнаменти, чекмеджета и допълнителни модули според Вашите желания. Всеки шкаф за баня може да бъде изработен с друга мивка посочена от клиента, може да се добави плот от естествен камък, технически камък, различни дръжки, крачета и т.н. Ако търсите шкафове за баня в Пловдив или където и другаде да се намирате мебели за баня ЕМАКС ще ви намерят!

Разгледайте моделите шкафове за баня ⇒ТУК!!!

Мебели за баня в Пловдив Изработваме мебели за баня по проект на клиента с размери и дизайн, зададени от него. При желание добавяме и декоративни или функционални елементи като орнаменти, чекмеджета и допълнителни модули.
Нестандартни размери на ПВЦ мебели за баня Когато поръчката е с размери в ширина повече от 140 см и със сложна орнаментика, има риск да се счупи при транспортирането. В такъв случай доставяме шкафа за баня лично до адрес на клиента, независимо в коя точка на България се намира.
Доставка от Емакс Пакетираме всички мебели за баня с омекотяващи материали. За още по-голяма сигурност, шкафовете за баня пътуват върху Евро палет, има и включена застраховка при транспортиране за допълнителна сигурност.
Срок за изработка  Стандартният ни срок за изработка на мебели за баня в Пловдив е 20 работни дни.
За поръчки Можете да се свържете с нас на телефон 0888266070 или да ни пишете на emax.office@gmail.com

Често задавани въпроси

От какъв материал са изработените от вас комплекти за баня?

Поръчката става като попълните контактната форма в сайта ни или се свържете с нас по телефона на номер 0888266070.

Всички мебели в сайта Ви ли са налични?

Не всички мебели за баня в сайта ни са налични. За тези, които не са налични, срокът за изработка е 20 работни дни.

Как става доставката до Пловдив?

Доставката на готовите мебели за баня осъществяваме с куриерска фирма. Мебелите са в сглобен вид и затова пристигат при Вас на палетни пратки, старателно опаковани, за да подсигурим безопасното им транспортиране.


EMAX