Защо да предпочетем мебели за баня по размер?

Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Всеки клиент би се зарадвал на възможността да закупи шкафчета за баня – както готови и стандартни решения, така и да направи индивидуална поръчка за тях. 

Много често се налага да организираме санитарните помещения по максимално най- практичния начин, като запълним всяка ниша или чупка. Това обаче налага да се свържем с производител, който би изпълнил всички изисквания по отношение на размерите, формата и дизайна. 

Предимствата на мебелите за баня по поръчка са следните:

  • Индивидуален дизайн;
  • Опция за добавяне на всякакви орнаменти, осветление и цвят;
  • Шкафове с желаните размери;
  • Заявката може да бъде направена от всяка точка на страната, по имейл и по телефона.

Положителното при мебелите за баня по поръчка, че не вие се съобразявате с готовия продукт, а получавате шкафче, което отговаря напълно на очакванията ви. Всяко ваше изискване е от значение и би могло да бъде изпълнено – дори, ако сте видели два модела различни шкафове, които желаете да комбинирате в едно. 

Ако държите на свой собствен стил в обзавеждането на банята и не можете да намерите точните продукти, ЕМАКС е производител на ПВЦ шкафове за баня и може да изпълни всяка ваша поръчка. Работим с клиенти от цялата страна, а доставката е възможно да се извърши и до вашата врата. 

Какви са условията за поръчка на ПВЦ мебели за баня по размери?

Екипът на ЕМАКС работи по стандартни условия, когато става въпрос за шкафове за баня по размер, а изработката е  20 работни дни. 

Ето какво трябва да знаете преди да направите своята лична заявка:

  • Трябва да разполагате с точните размери, защото ние работим по тях;
  • Изберете точната визия на бъдещия шкаф или шкафове за баня;
  • Помислете за цвета – има опция за голямо разнообразие от нюанси.
  • Работим с капаро – 30% от стойността на цялата поръчка, а останалата част се заплаща в момента на доставката.

Когато имате ясна визия за бъдещия проект на банята, много лесно и бързо ще се сдобиете с точните продукти. В случай, че се затруднявате, или ви липсват идеи, бихте могли да разгледате нашия богат продуктов каталог на https://www.emax.bg/. Разгледайте всички секции:

Уверяваме ви, че бързо ще се ориентирате към дизайна, който желаете да постигнем. 

А сега остава само да се свържете с нас, за да уточним всички детайли по изработката на шкафчетата – ние използваме само водоустойчиво и издръжливо ПВЦ. Останалите материали също са с много високо качество, така че ще се радвате на красива и функционална баня дълги години напред. 

ЕМАКС – за нас е важно да оправдаем всяка ваша инвестиция, която сте направили в нашите продукти! От вас очакваме точни и конкретни изисквания, а гаранцията за качество и издържания дизайн за изцяло наша отговорност! 

Не само основата, но и в детайлите се крие ключът за перфектния завършек на банята – ние можем да ви съдействаме за реализиране на избрания проект! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX