Защо да предпочетем мебели за баня по размер?

Всеки клиент би се зарадвал на възможността да закупи шкафчета за баня – както готови и стандартни решения, така и да направи индивидуална поръчка за тях. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

Много често се налага да организираме санитарните помещения по максимално най- практичния начин, като запълним всяка ниша или чупка. Това обаче налага да се свържем с производител, който би изпълнил всички изисквания по отношение на размерите, формата и дизайна. 

Предимствата на мебелите за баня по поръчка са следните:

  • Индивидуален дизайн;
  • Опция за добавяне на всякакви орнаменти, осветление и цвят;
  • Шкафове с желаните размери;
  • Заявката може да бъде направена от всяка точка на страната, по имейл и по телефона.

Положителното при мебелите за баня по поръчка, че не вие се съобразявате с готовия продукт, а получавате шкафче, което отговаря напълно на очакванията ви. Всяко ваше изискване е от значение и би могло да бъде изпълнено – дори, ако сте видели два модела различни шкафове, които желаете да комбинирате в едно. 

Ако държите на свой собствен стил в обзавеждането на банята и не можете да намерите точните продукти, ЕМАКС е производител на ПВЦ шкафове за баня и може да изпълни всяка ваша поръчка. Работим с клиенти от цялата страна, а доставката е възможно да се извърши и до вашата врата. 

Какви са условията за поръчка на ПВЦ мебели за баня по размери?

Екипът на ЕМАКС работи по стандартни условия, когато става въпрос за шкафове за баня по размер, а изработката е  20 работни дни. 

Ето какво трябва да знаете преди да направите своята лична заявка:

  • Трябва да разполагате с точните размери, защото ние работим по тях;
  • Изберете точната визия на бъдещия шкаф или шкафове за баня;
  • Помислете за цвета – има опция за голямо разнообразие от нюанси.
  • Работим с капаро – 30% от стойността на цялата поръчка, а останалата част се заплаща в момента на доставката.

Когато имате ясна визия за бъдещия проект на банята, много лесно и бързо ще се сдобиете с точните продукти. В случай, че се затруднявате, или ви липсват идеи, бихте могли да разгледате нашия богат продуктов каталог на https://www.emax.bg/. Разгледайте всички секции:

Уверяваме ви, че бързо ще се ориентирате към дизайна, който желаете да постигнем. 

А сега остава само да се свържете с нас, за да уточним всички детайли по изработката на шкафчетата – ние използваме само водоустойчиво и издръжливо ПВЦ. Останалите материали също са с много високо качество, така че ще се радвате на красива и функционална баня дълги години напред. 

ЕМАКС – за нас е важно да оправдаем всяка ваша инвестиция, която сте направили в нашите продукти! От вас очакваме точни и конкретни изисквания, а гаранцията за качество и издържания дизайн за изцяло наша отговорност! 

Не само основата, но и в детайлите се крие ключът за перфектния завършек на банята – ние можем да ви съдействаме за реализиране на избрания проект! 

 


EMAX