Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Чували ли сте до сега за PVC шкафове за баня? Можете ли да ги разпознаете, или някои модели ще ви заблудят без проблем? Е, направете си експеримент. Съществува голямо вероятност да се объркате, защото производителите са се погрижили за богатото многообразие от цветове, стилове и форми. Пленителни продукти, достъпни цени и множество вариации – всичко това в едно.

PVC шкафове за баня

PVC шкафове за баня – разнообразието има значение

Редица проучвания сред анкетирани потребители показват, че разнообразието винаги има значение. Клиентите обичат и търсят изобилието от всеки продукт, започвайки от избора на хляб, до мебелите за баня. Независимо, че шкафовете за баня не са стоки от първа необходимост и обзавеждането се подменя на около 15-20 години – хората търсят перфектното попадение според квадратурата и разположението на мокрото помещение.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!!!

В отговор на всички тези изисквания, производителите използват своите умения и опит за разработки на интересни проекти за ъглови шкафове за баня, овални шкафове за баня, правоъгълни и други. Наличните модели могат да бъдат изработени в различни цветове и с различни дръжки, а отварянето и затварянето е с плавно затварящи се механизми, което създава допълнително удобство.

ъглов шкаф за баня

долен шкаф за баня пвц с огледало за баня

долен шкаф за баня пвц с горен шкаф за баня с огледало

 

Видове PVC шкафове за баня и мебели за баня по поръчка

Качественият PVC материал е този, който позволява гъвкавост по отношение на обработката му. Всяко нестандартно изискване може да бъде осъществено – започвайки от формата, цветовото покритие, добавянето на допълнителни елементи на предните вратички и т.н.

Според формата

Формата е важна дотолкова, че придава различен “образ” на шкафа. Освен за по-екстравагантен външен вид, формите, различаващи се от традиционните правоъгълни, могат да се впишат идеално в ъглови пространства и да допринесат за визуално изкривяване на пространството в помещението. Чрез мебелите, както и с допълнителните аксесоари, се създава илюзия за по-голям простор, по-дълги или широки стени.

 

Формата на шкафовете за баня от PVC може да варира от правоъгълна, до овална, ъглова и по-нестандартна.

Според дизайна

Дизайнът на шкафа за баня е това, което впечатлява най-много клиента. В мокрото помещение може да се създаде истински шедьовър, вариращ в многообразие от стилове. Покажете своя собствен почерк с любим дизайн.

мебели за баня по поръчка

За почитателите на класиката ще намерите долни шкафове с или без мивка, горни шкафове за баня и колони за баня в бял, черен или друг масов цвят. Добрата визия на висококачествената изработка е гарантирана, като общото между традиционните шкафчета е минимализмът. Няма излишна декорация по вратичките и други привличащи елементи. Някои от моделите на горните шкафове са огледални.

За любителите на екстравагантното – има ПВЦ шкафове с по-контрастиращи цветове, обли и други форми, цветни дръжки и допълнителни декоративни елементи на лицевата част вратичките.

Стилната и модерна баня също е постижима с ПВЦ изработката. Има богат избор от мебели в ретро, винтидж и други стилове. За този тип шкафчета за баня са характерни специфичния вид на крачетата, по-масивни сребристи или златисти дръжки и други.

Без значение на каква визия залагате в обзавеждането на банята си, вероятно търсите разнообразие. Екипът на ЕМАКС работи в тази насока, като предлага богата селекция от продукти за баня от PVC, както и опция за поръчка по индивидуален проект. Заложете на българското производство – поръчки се изпълняват в рамките на цялата страна!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!!!

Споделете вижданията си, а насреща очаквайте професионално изпълнение!


EMAX