Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Шкафовете за баня с мивкаса класическо решение, подходящо за всеки тип баня ✅ и вписващо се във всеки интериор. Освен това, моделите са гъвкави и производителите могат да предложат множество опции – различен размер, форма, тип вграждане на мивката, стенен или стоящ шкаф с мивка и други.

Шкафове за баня с мивка

Какво представляват шкафовете за баня с мивка?

Шкафове за баня с мивка, от самото име, се подразбира, че представляват монтирана мивка върху плот, отдолу с шкаф, или вградена в шкаф.

Шкафчетата за баня не са по-различни от типичните мебели в останалите помещение. Разликата е единствено в някои от характеристиките, които притежават. Тяхната изработка е по-деликатна по отношение на избора на материал, покритието върху него, както и орнаментиката.

Шкафове от пдч и друг неподходящ състав биха довели до бързо увреждане и съсипване на вида им при излагане на влага и вода в мокрото помещение, което е неизбежно. Един от най-доказалите се изработки, като дизайн и издръжливост са PVC шкафовете за баня. Те са т.нар. “вечни мебели за баня” и са:

  • достъпни – опитваме се да предложим най-доброто съотношение цена/качество
  • 100% устойчиви на влага и вода – пвц-то е изключително добър материал, който запазва автентичния си вид дълги години, при правилна поддръжка
  • материалът е гъвкав по отношение на изработка – позволява постигането на желаните форма и размери
  • покритието може да варира от класическо бяло, до всякакви други нюанси, дори изглеждащо като истинско дърво

Шкафове за баня с мивки – подходящи за малки и големи бани

Ние, от ЕМАКС, желаем да бъдем до вас в лесните и трудни решения, при избор на мебели за баня. Поради тази причина се стараем да произвеждаме шкафове за баня то ПВЦ, които варират от малки и компактни размери, до цели комплекти за баня, подходящи за по-големи пространства.  При нас ще откриете всичко, от което се нуждаете – долен шкаф за баня с мивка, шкаф-огледало, колони за баня.

Ако имате конкретна идея за вашите мебели за баня, ние можем да изпълним вашата заявка. Изработваме мебели за баня по поръчка – по снимка и по зададени от вас размери. Няма да ви оставим да си тръгнете с неприятното чувство, че няма подходящи шкафове за баня с мивка за вас.

Заедно ще намерим най-добрия избор за вашата малка или голяма баня!

Какви разновидновности шкафове за баня с мивка се предлагат в ЕМАКС?

Нашата цел е да ви предоставим възможно по-голямо изобилие от мебели за баня, с високо качество. Поради тази причина сме се спрели на издръжливи материали – ПВЦ и полиуретанови бои, както и елементите за орнаментика и дръжки.

Предлагаме богато разнообразие от долни шкафове за баня с мивка:

Разгледайте нашия продуктов каталог онлайн – на www.emax.bg, в секцията “Шкаф за баня”.  Гарантираме ви, че ще откриете ценни находки, а защо не и точно това, което сте търсили в продължение на много време.

Не е нужно да правите компромиси с обзавеждането на банята си, просто се свържете с нас!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX